dimecres, 8 de novembre de 2017

Interpreta el Gegant del Pi amb el teu Ordinador


Vols aprendre a tocar el Gegant del Pi amb el teu ordinador?

Suposo que ja has instal·lat i configurat els programes que necessites per començar a fer música amb el teu ordinador (sinó clica aquí) i que també has après a canviar el so en el programa M1 de la Korg (si vols aprendre com es fa clica aquí).

Doncs ja és hora de començar a aprendre a tocar ambel teu ordinador!!!!Per començar sempre és millor practicar amb les cançons que coneixem perfectament.
És per això que et proposo començar per totes aquelles cançons del nostre floclore propi, o sigui les cançons populars i tradicionals catalanes.

Avui et porto un video-tutorial on podràs veure com interpreto El Gegant del Pi amb l'ordinador i en el mateix vídeo et dono algunes indicacions per tal que et sigui més fàcil aprendre a tocar-la.

Ja veuràs que és molt senzill, però sobretot UTILITZA ELS MATEIXOS DITS QUE JO!!!

Al principi potser et sembla més fàcil utilitzar només un parell de dits, però no ho facis!
Practica i aprèn, de mica en mica, a utilitzar tots els dits i ja veuràs que d'aquí poquet seràs capaç d'interpretar cançons més complicades.També et deixo la partitura aquí, perquè és molt important que de mica en mica et vagis acostumant a desxifrar les notes i els ritmes dins del pentagrama. Així, amb una mica de pràctica, podràs interpretar totes aquelles cançons que tant t'agraden. Com un músic professional!!!

Veuràs que a sobre la partitura he posat les tecles que has de clicar (amb les lletres i símbols del teclat) i a sota tens els dits que has d'utilitzar per apretar-les.
Les lletres amb Majúscula es toquen amb la mà dreta i les que estan en minúscula, amb la mà esquerra.
Els números de sota el pentagrama volen dir:
2 = dit índex
3 = dit del mig
4 = dit anular
5 = dit petit
Els polzes no els utilitzarem.

I sempre que sigui possible, utilitzarem un dit diferent per cada tecla. D'aquesta manera aconseguim tocar amb el mínim moviment de les mans.


Ho has aconseguit? T'ha semblat molt difícil o fàcil? Has entès com utilitzar els dits?

Explica-m'ho als comentaris i si tens alguna pregunta fes-me-la!!!
Estaré encantat d'ajudar-te i m'anirà molt bé per saber quants ho heu aconseguit!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada