dissabte, 30 de gener del 2016

Alumnes de Puig-Reig febrer de 2016

Com han anat les vacances de Nadal?

espero que molt bé...

Com ja sabràs la setmana que ve és Carnaval!!! I a Sallent és festa grossa!!! 

I per celebrar-ho el proper dimarts penjaré el vídeo que hem fet amb els alumnes de 4t d'ESO de l'institut Oms i de Prat de Manresa. (Aquí pots tornar a veure la felicitació de Nadal de la CELork).

Però la setmana que ve també són les audicions de l'Escola Municipal de Música de Puig-Reig, i com sempre la setmana anterior porto tot l'equip de gravació a l'escola,  i els alumnes graven la peça que han preparat per l'audició. Així poden escoltar com surt i alhora viure les sensacions que tenim els músics a l'estudi de gravació, que no tenen res a veure amb estudiar a casa ni tampoc és el mateix que tocar en directe...

Si encara no l'has vist, mira la video-felicitació Nadalenca dels alumnes de clarinet de Puig-Reig i també pots escoltar l'última audició del curs passat.



Com sempre començaré per l'alumne més petitona, l'Aina, que ha començat clarinet aquest setembre i sé que té moltes ganes de fer la seva primera audició. 
Ens toca "Un poco de Rock, Doc", amb improvisació i tot!!!



L'Emma aquest curs ha triat música més moderna per l'audició.
Ja veureu quina marxa tocant Blue Tulip i Cuban Dance!!!




En canvi, la Vinyet ha estat més tradicional i ens tocarà Alouette i el Joan Petit, que a l'audició la tocarà amb la Xènia però que en aquesta gravació l'he acompanyat jo mateix.




La Jana estrena llibre nou!!! I per celebrar que ja ha acabat l'altre llibre, ens tocarà la cançó Donna Donna, que és la primera del nou llibre. Molt bé Jana!!!




I no us penseu pas que tot serà música tradicional o moderna ... La Xènia ha volgut homenatjar a dos genis de la música clàssica tocant un Menuet de J.S. Bach i una cançó de bressol de J. Brahms.




Les alumnes més grans han volgut preparar un quartet de clarinets per l'audició, el "That'll Nicely! de Stephen Davies, i el Conjunt Elemental de Vent estrena nous baixos, el Sergi al saxo baríton i la Vinyet al clarinet baix. I per celebrar-ho he arranjat una cançó molt coneguda perquè els baixos es puguin lluïr!!! 

Però si vols descobrir quina peça és t'hauràs d'esperar una setmaneta, que no volem desvetllar la sorpresa abans de l'audició!!!!


T'agradaria tenir moltíssims instruments diferents en el teu ordinador? Doncs segueix aquests passos tan senzills i podràs convertir l'ordinador en l'instrument que vulguis. Jo fins i tot he creat una orquestra de portàtils a l'institut on treballo!!!

I gràcies a aquest enllaç podràs saber en menys de 2 minuts si tens els professors que et mereixes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada