divendres, 19 de febrer del 2016

Vols veure com va quedar la Sally's Song tocada per tots els meus alumnes de clarinet?



El 4 de febrer vam fer l'audició de clarinet de l'Escola Municipal de Música de Puig-Reig, i com ja deus saber que sempre m'agrada acabar amb una peça on toquin tots els alumnes junts, vam tocar tots plegats la "Sally's Song" de la pel·lícula "Pesadilla Antes de Navidad" de Tim Burton.
(Aquí ens pots veure tocant una altra cançó de la pel·lícula, el MAKING CHRISTMAS)



 Es nota que sóc fan del compositor Danny Elfmann, oi?



En aquest enllaç podràs descarregar-te les partitures que Marco A. Mazzini ha arranjat per Ensemble de Clarinets i també l'àudio que jo mateix he gravat perquè els alumnes puguin estudiar-la.

Per aquesta audició les alumnes més grans van voler recuperar el format de quartet de clarinets, i van interpretar "That'll Do Nicely" del compositor Stephen Davies.

Són la Maria Pujol, la Ivette Santamaria, la Clàudia Lladó i la Maria Casas.
Felicitats!!! Era un quartet difícil i ho vau fer molt bé.

Si vols pots descarregar-te els àudios i les partitures del "That'll Do Nicely" i així només has de buscar tres clarinetistes més (o engegar l'àudio) i podràs tocar en quartet!!!













Per acabar vull compartir amb tu el fantàstic taller de música electrònica i tecnologia que els Instròniks ens van venir a fer a l'institut Oms i de Prat de Manresa i també la VIDEOFELICITACIÓ MUSICAL que van fer les clarinetistes de Puig-Reig per desitjar-te BONES FESTES.

Espero que us agradin...


I recorda que si et SUBSCRIUS a NetiClariNet seràs el primer a poder llegir cada nou post i rebràs GRATIS els àudios, la partitura, el midi i un ebook on t'explico com he fet servir el material del Popurri de Bandes Sonores d'acció per a Orquestra de Portàtils a les meves classes de música de l'institut.

2 comentaris:

  1. Voldria remarcar, que cal anar a totes les audicions per poder valorar a fons el treball que realment es duu a terme, ja que pots escoltar la gran progressió que fan els alumnes, i és realment un goig gaudir de les peces que interpreten i com cada un d'ells defensa les partitures.
    Felicitats a tots (alumnes i professor)

    ResponElimina