dissabte, 24 de desembre del 2016

BON NADAAAAAAAAL!!!!

Un any més ja tenim aquí el Nadal i des del NetiClariNet desitjo que passeu unes felices festes envoltats de tots els qui estimeu.

Els meus alumnes de l'Escola Municipal de Música de Puig-Reig i també els meus alumnes de 4rt d'ESO del Col·legi Oms i de Prat de Manresa, han treballat de valent per poder felicitar-vos el Nadal de manera original i creativa, i com sempre, ho hem aprofitat per aprendre música de forma divertida.

Sense més preàmbuls us deixo amb el Popurri de Nadales Catalanes (arranjat expressament per aquesta ocasió), interpretat pel Conjunt Elemental de Vent i cantat pels alumnes de Nivell Mitjà de l'Escola Municipal de Música de Puig-Reig i també amb l'anunci (que ret homenatge a l'anunci de Juguettos d'aquest Nadal) que han fet els alumnes de música de 4rt d'ESO del Col·legi Oms i de Prat de Manresa.



Esperem que tant l'anunci com el popurri aconsegueixin posar-vos un somriure a la boca.






També pots tornar a veure les Videofelicitacions del Nadal passat:






Aquest Nadal l'Aina m'ha tornat a fer una Felicitació Súperxula!!! Aquí us deixo una foto perquè pugueu veure que maca que queda penjada al meu Arbre de Nadal:





Si t'han agradat les Felicitacions, clica al llapis de sota i deixa el teu comentari!!! De ben segur que als alumnes els agradarà molt llegir-lo.

BON NADAL I FELIÇ 2017!!!

3 comentaris:

  1. Oleee!!! Som uns cracks!!! D'aixo es tracta... de treballar en equipo per obtendre resultats espectaculars!!! Bon Nadal a tothom

    ResponElimina
  2. I tant que sí Houda! Totalment d'acord!!! I l'hem fet en menys d'una setmana!!! Podem estar molt contents... Bones Festes!

    ResponElimina