diumenge, 19 de novembre del 2017

T'ensenyo com tocar La Lluna la Pruna amb el teu ordinador

















Avui aprendràs com tocar La Lluna, la Pruna!

Ara que ja has après a tocar el Gegant del Pi (clica aquí per tornar-ho a veure), que has instal·lat i configurat el software de l'ordinador (enllaç aquí) i ja saps carregar els diferents sons al programa M1 de la Korg, i que fins i tot ets capaç d'interpretar el Cargol treu Banya (enllaç)...


Continuo amb els video-tutorials per aprendre a tocar les cançons populars Catalanes amb el teu ordinador!

Amb el següent video-tutorial aprendràs pas a pas com tocar La Lluna la Pruna:


Recorda que és molt important que facis com els pianistes:
UN DIT DIFERENT PER CADA TECLA DE L'ORDINADOR!!!



Aquí et deixo la partitura de la Lluna la Pruna. És molt important que encara que t'he fet el video-tutorial, també practiquis mirant la partitura, així de mica en mica t'acostumaràs a veure les diferents notes dins del pentagrama i també els ritmes.
Veuràs que en la partitura hi ha la melodia i també una altra veu molt senzilleta perquè la puguis tocar  alhora amb algun amic. Així podreu començar la vostra pròpia Orquestra de Portàtils!!!

Et recordo que l'objectiu de la CELOrk (Catalunya Educational Laptop Orchestra) és que puguis aprendre música d'una manera gairebé 100% pràctica i sense que hagis de tenir coneixements previs de llenguatge musical ni saber tocar cap instrument.

És per això que he dissenyat un mètode senzill, progressiu i sobretot DIVERTIT! Ja que penso que si ens divertim aprenent, aprendrem molt i molt més ràpid.

La idea principal, és que transformis el teclat del teu ordinador en un piano i que gràcies al programa M1, puguis carregar el so l'instrument que vulguis (des de pianos, violins, saxos... fins a bateries o sintetitzadors) i així puguis aprendre a tocar totes aquelles cançons que t'encanten.

Això sí, no comencis a practicar amb cançons molt difícils, és molt important que aprenguis progressivament, ja que si no et pots frustrar i sentir que no ho aconseguiràs...

Ja estic acabant d'editar el vídeo que han fet els meus alumnes del col·legi Oms i de Prat de Manresa on fan la seva versió del rap "Still" de Dr. Dre i Snoop Dog

No te la pots perdre!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada