diumenge, 27 de setembre del 2015

Dos alumnes meus concursant a l'Oh Happy Day!!!



Sembla que fos ahir que amb 7 anyets el Josep Vilardell i la Ivette Santamaria entraven a la meva aula de l'antiga Escola Municipal de Música de Puig-Reig per rebre la seva primera classe de clarinet i ara els podem veure a TV3, juntament amb altres companys de l'Escola de Música de Puig-Reig, al concurs Oh Happy Day




Tal com informava el diari regio7 han creat el cor Giovinetto i han passat la prova de sel·lecció del concurs de TV3, i ja són oficialment cuncursants de la tercera temporada de l'Oh Happy Day.



Amb la Ivette aquest curs encara fem classe de clarinet i el Josep aquest any comença la Universitat i farà les classes de clarinet a Barcelona.

Si els vols sentir tocant el clarinet clica aquí i podràs escoltar-los interpretant el concert per dos clarinets de Krommer.

I en el video següent els pots veure tocant el clarinet i cantant la cançó Making Christmas de la pel·lícula "Pesadilla Antes de Navidad" conjuntament amb tots els meus alumnes de clarinet durant el concert de Nadal del 2013.




Des d'aquí VULL FELICITAR-LOS per la bona feina que han fet tots aquests anys i que els ha conduït on són ara. També m'agradaria recordar-los que l'objectiu de qualsevol concurs de música sempre ha de ser passar-ho bé fent música i aprenent, independentment del resultat del concurs.


També vull felicitar al RAMON NOGUERA, el professor de Cant Coral de l'Escola Municipal de Música de Puig-Reig i el director de la Polifònica de Puig-Reig, que ha sabut contagiar el seu amor per la música i el cant a la majoria dels alumnes de l'escola.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada