divendres, 23 d’octubre del 2015

Primer, dels 7 senzills passos que has de seguir per començar a fer música amb el teu ordinador





ESTÀS PREPARAT PER CONVERTIR L'ORDINADOR EN EL TEU INSTRUMENT MUSICAL PREFERIT?


Ja veuràs que és molt senzill....


Primer de tot has d'aconseguir els programes


Necessitaràs:

         1.    KORG Legacy Collection Special Bundle o qualsevol altre sintetizador o banc de sons que t'agradi...

         2.    Virtual Midi Piano Keyboard (VMPK)


         3.    ASIO4ALL

         4.    MidiYoke

1. KORG Legacy Collection Special Bundle: Està compost per uns quants sintetitzadors de la marca Korg. Jo actualment només utilitzo el M1 (tinc molts tipus d'instruments dins el mateix sintetitzador i em facilita la feina...), però el LegacyCell o el WaveStation els he fet servir i també estan molt bé. En realitat són els diferents sons que farem servir per la nostra interpretació (per exemple bateries, baixos, violins, saxos...). Els pots aconseguir clicant aquí.

          

2. Virtual Midi Piano Keyboard (VMPK): Com diu el seu nom, es tracta d'un teclat de piano virtual que ens permetrà convertir les tecles del nostre portàtil en un piano. 


3. ASIO4ALL: És el programa que ens permetrà configurar la tarja de so del nostre ordinador perquè sonin els diferents sons de Korg.


4. MidiYoke: És com un cable Midi virtual que ens permetrà conectar el Piano Virtual i el Sintetitzador Korg.


POTSER ET SEMBLA UNA MICA COMPLICAT PERÒ NO PATEIXIS, QUAN HO TINGUIS TOT INSTAL·LAT I CONFIGURAT VEURÀS QUE ÉS MOLT SENZILL D'UTILITZAR.



Jo he fet una carpeta pels meus alumnes que es diu "PackMusKorg" on he posat tots els arxius per instal·lar el software, perquè els sigui més senzill de localitzar.


Doncs bé, et deixo uns dies perquè puguis aconseguir tot el software i la setmana que bé escriuré el segon dels 7 senzills passos.



SUBSCRIU-TE a NetiClariNet i rebràs GRATIS els àudios, la partitura, el midi i un ebook on t'explico com he fet servir el material del Popurri de Bandes Sonores d'acció per a Orquestra de Portàtils a les meves classes de música de l'institut.






1 comentari:

  1. Moltes gracies per compartir amb tots aquest projecte tant interessant. Ja estic desitjant la teva propera publicacio. Enhorabona pel blog, ja que els qui et coneixem sabem l'estas fent amb molta ilusio.

    ResponElimina