divendres, 30 d’octubre de 2015

Segon, dels 7 senzills passos que has de seguir per començar a fer música amb el teu ordinadorAvui t'explicaré com instal·lar, pas a pas, els sintetitzadors de KORG LEGACY COLLECTION SPECIAL BUNDLE


Recorda que trobaràs els enllaços per descarregar els programes al Primer, dels 7 senzills passos que has de seguir per començar a fer música amb el teu ordinador.


 Primer de tot un breu recordatori de que és el que instal·larem:

KORG Legacy Collection Special Bundle: Està compost per uns quants sintetitzadors de la marca Korg. Jo actualment només utilitzo el M1 (tinc molts tipus d'instruments dins el mateix sintetitzador i em facilita la feina...), però el LegacyCell o el WaveStation els he fet servir i també estan molt bé. En realitat són els diferents sons que farem servir per la nostra interpretació (per exemple bateries, baixos, violins, saxos...). 


COMENCEM LA INSTAL·LACIÓ!!!

1. Busca l'arxiu que t'has descarregat (setup.exe) fes doble clic a sobre i li dius que "Sí" a "Permetre que el programa següent d'un editor desconegut faci canvis en aquest ordinador". Aquest pas l'haurem de fer amb tot el software que volguem instal·lar.
2. S'obrirà l'instal·lador i cliquem "Next".3. S'obrirà un quadre que et demana on vols instal·lar el programa. Apreta "Install". Si vols canviar la carpeta on instal·larà el programa clica "Browse" i tria on el vols instal·lar.
4. Estàs en el quadre de la dreta. Clica Next i                                                   
s'obrirà el quadre inferior esquerra.
Apreta "Finish" i quan surt el següent quadre   (inferior dreta) cliques "D'acord"

JA TENIM LA CARPETA "KORG" INSTALADA A "TOTS ELS PROGRAMES"
Oi que ha estat senzill? 

Doncs, la resta de passos que et queden per fer són igual de senzills, ja ho veuràs...

Properament instal·larem el VIRTUAL MIDI PIANO PLAYER.


DEIXA UN COMENTARI si tens algun dubte durant la instal·lació (o simplement vols explicar-me que t'ha anat molt bé) 


I recorda que si et SUBSCRIUS a NetiClariNet i rebràs GRATIS els àudios, la partitura, el midi i un ebook on t'explico com he fet servir el material del Popurri de Bandes Sonores d'acció per a Orquestra de Portàtils a les meves classes de música de l'institut.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada