divendres, 27 de novembre de 2015

Cinquè, dels 7 senzills passos que has de seguir per començar a fer música amb el teu ordinador

Avui t'explicaré com instal·lar el MIDIYOKE, que és com un cable Midi virtual que ens permetrà connectar el Piano Virtual i el Sintetizador Korg (o el que tinguis).


Si vols pots tornar a llegir el primerel segon, el tercer i el quart dels 7 senzills passos que has de seguir per començar a fer música amb el teu ordinador.

I per saber més sobre les Laptop Orchestra o Orquestres de Portàtils  llegeix Com et pot ajudar l'ordinador portàtil a fer molt més útil i divertida la classe de música?


COMENCEM A INSTAL·LAR!!!


1. Busca l'arxiu que t'has descarregat (MidiYokeSetup.msi), fes dobleclic a sobre i li dius que "Sí" a "Permetre que el programa següent d'un editor desconegut faci canvis en aquest ordinador". Aquest pas l'haurem de fer amb tot el software que volguem instal·lar.
2. S'obre el quadre de la dreta. Clica "Next".
3. Sobre el quadre inferior esquerre.
Clica "Next".
4 S'obre el quadre inferior dret i
JA ESTÀ INSTAL·LAT.
(Si tens problemes amb aquesta instal·lació
continua llegint...)


HAS TINGUT PROBLEMES AMB LA INSTAL·LACIÓ DEL MIDIYOKE, OI????

No et preocupis, jo també...

El MidiYoke és un programa una mica antic i funciona a 32 bits i molts ordinadors actuals ja funcionen a 64 bits. Segueix les següents instruccions i s'arreglarà:

1. Clica amb el botó dret del ratolí sobre l'arxiu "MidiYokeSetup.msi" i clica "Solucionar problemas de compatibilidad".
2. S'obre el quadre de la dreta.
Clica "Iniciar el programa".
3. S'obre el quadre inferior. Clica "Next".4. S'obre el quadre inferior.5.  Quan acaba el procés surt el quadre següent. BONES NOTÍCIES!!! Ens diu que cal reiniciar perquè es completi la instal·lació. Clica "Next".6. S'obre el quadre de sota. Clica "Close".7. S'obre l'últim quadre. Clica "Sí, guardar esta configuración para este programa"
JA ESTÀ TOT INSTAL·LAT CORRECTAMENT, ARA NOMÉS CAL CONFIGURAR-HO...
SUBSCRIU-TE a NetiClariNet i rebràs GRATIS els àudios, la partitura, el midi i un ebook on t'explico com he fet servir el material del Popurri de Bandes Sonores d'acció per a Orquestra de Portàtils a les meves classes de música de l'institut.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada