dimecres, 11 de novembre de 2015

Quart, dels 7 senzills passos que has de seguir per començar a fer música amb el teu ordinadorEn el post d'avui t'explico com ho has de fer per instal·lar l' ASIO4ALL.

Si vols pots tornar a llegir el primer, el segon i el tercer dels 7 senzills passos que has de seguir per començar a fer música amb el teu ordinador.

Però abans de començar amb la instal·lació, un recordatori del que instal·laràs:

ASIO4ALL: És el programa que ens permetrà configurar la tarja de so del nostre ordinador perquè sonin els diferents sons de Korg.    
COMENCEM LA INSTAL·LACIÓ!!!

1. Busca l'arxiu que t'has descarregat (ASIO4ALL_2_12_Español.exe), fes dobleclic a sobre i li dius que "Sí" a "Permetre que el programa següent d'un editor desconegut faci canvis en aquest ordinador". Aquest pas l'haurem de fer amb tot el software que volguem instal·lar.
2. S'obre el quadre inferior esquerre. Clica "Siguiente" i s'obre el quadre inferior dret. Clica "Acepto los terminos de la licencia" i "Siguiente".3. S'obre el quadre de la dreta.
Clica "Siguiente" (Jo només instal·lo
l'Asio4all v2). Si vols instal·lar algun
altre component selecciona'l abans de
clicar "Siguiente".4. S'obrirà un quadre que et demana on vols 
instal·lar el programa. Apreta "Install". Si vols 
canviar la carpeta on instal·larà el programa                                                         
clica "Browse" i tria on el vols instal·lar.
5. S'ha obert el quadre de l'esquerra.
                        Clica "Terminar" i JA TENIM EL  
SOFTWARE INSTAL·LAT!!!!!!!

Doncs ja només et queda instal·lar el MIDIYOKE i configurar-ho tot.

En el proper post t'ensenyo a instal·lar el MIDIYOKE.

I com sempre DEIXA UN COMENTARI si tens algun dubte durant la instal·lació (o simplement vols explicar-me que t'ha anat molt bé) 


I recorda que si et SUBSCRIUS a NetiClariNet i rebràs GRATIS els àudios, la partitura, el midi i un ebook on t'explico com he fet servir el material del Popurri de Bandes Sonores d'acció per a Orquestra de Portàtils a les meves classes de música de l'institut.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada