divendres, 26 de maig del 2017

Alumnes de Puig-Reig maig 2017

Ja queda molt poquet per acabar el curs!!!

El dimecres de la setmana que ve, els meus alumnes de clarinet de l'Escola Municipal de Música de Puig-Reig tocaran a l'audició de fi de curs, i com sempre una setmana abans porto el micròfon a l'escola i gravem les cançons que tocaran a l'audició.

El Gael, la Paula i l'Arnau fan classe junts cada setmana i han preparat dues cançons molt xules per l'audició. Les havíem de gravat tots tres junts, però per una complicació logística no ha pogut ser...

Així que aquí tens l'Aria del Gael i la Paula i aquí l'Aria de l'Arnau.

I pensant en el que els espera d'aquí poquet... La Paula i el Gael i també l'Arnau ens toquen De Vacaciones.
Uff, nois. No toqueu tant fooooort!!!!



La Xesca, la Paula i el Lluc, des de fa poquets mesos, tenen una nova companya de classe, La Núria, que ha començat clarinet amb moltíssimes ganes d'aprendre.

Ja veuràs com disfruten tots quatre tocant El Blues del Soplo.

I també et volen ensenyar la nova nota que han après a tocar: el LA, i ho fan interpretant Warming Up.

Quina foto més rockera!!!!

A l'igual que a l'audició de febrer, l'Aina ha volgut fer una barreja d'estils diferents, i ha preparat una Sonata in F, d'estil clàssic i una cançó que ens fa viatjar cap als Alps, l'Spannenlanger Hansel.


Sembla ser que el viatge als Alps li ha obert la gana!!!

L'Emma ha volgut tocar una cançó de les de sempre, el Cielito Lindo, però no patiu, que també s'ha posat molt marxosa amb Tócalo, i amb solo improvisat pel mateix preu!!!




La Vinyet ha començat tranquileta amb el ballet del Llac dels Cignes, però m'he distret un moment i ja estava de Marcha en Marte!!!

                                



En canvi, la Xènia Anhela la Primavera, i deu ser l'efecte d'algun tipus estrany d'al·lèrgia, perquè no para amb el Cambio de Tonalidad!!!




La Jana ha preparat El Jinete Puntilloso i la Canción Festiva. Quina de les dues us agrada més?



En canvi, la Rosa ha volgut viatjar una miqueta i primer a anat a fer una passejada per los Jardines Ingleses i seguidament ha observat tranquil·lament els estels de la Noche Africana.



 El Josep aquest curs ha fet un intensiu en interpretació de l'estil del classicisme, i com no podia ser d'altra manera, ha triat un fantàstic trio per tres clarinets de W.A. Mozart, l'Allegretto Kv. 345.



 Oi que ho han fet molt bé?

Doncs ja veureu quan tingui la gravació de la peça conjunta que interpretaran tots plegats al final de l'audició!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada